ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023, 01:38

ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Περιφέρεια Αττικής: Βελτιώνεται το οδόστρωμα της παραλιακής

0 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022, 17:06
Γ. Πατούλης: «Προτεραιότητά μας η ασφάλεια των πολιτών και η δημιουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού οδικού δικτύου»

Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Αττικής οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Ποσειδώνος με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας


Ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής η ασφαλτόστρωση στο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος, από το παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού μέχρι και την Λ. Αλίμου. Οι εργασίες εκτελέστηκαν αργά τη νύχτα χωρίς να προκληθούν κυκλοφοριακές επιπτώσεις. Απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί, η στίξη (σήμανση) προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαγραμμίσεις των λωρίδων κυκλοφορίας.Παράλληλα, θα εκτελεστούν εργασίες στην Παραλιακή για την βελτίωση του οδοστρώματος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος της Λ. Αλίμου.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:

«Καθημερινά αποδεικνύουμε έμπρακτα πως η ασφάλεια των πολιτών είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη. Στο πλαίσιο αυτό εστιάζουμε σε παρεμβάσεις σε δρόμους υψηλής επικινδυνότητας και αξιοποιούμε σύγχρονα μέσα και εργαλεία με στόχο να απολαμβάνουν οι πολίτες της Αττικής ένα σύγχρονο και λειτουργικό οδικό δίκτυο. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική και τη μικρότερο δυνατόν όχληση των πολιτών».

Να σημειωθεί ότι στόχος της Περιφέρειας Αττικής είναι οι εργασίες να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό, και με τη μικρότερη δυνατή όχληση. Ενόψει της θερινής περιόδου και της αυξημένης τουριστικής κίνησης, η Λ. Ποσειδώνος παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένη κυκλοφορία σχεδόν όλο το 24ωρο. Με βάση το σχετικό δεδομένο και με στόχο να αναπτυχθεί ένα ασφαλέστερο οδικό δίκτυο, πραγματοποιούνται εκτεταμένες εργασίες συντήρησης σχεδόν σε όλο του το μήκος της Ποσειδώνος, από το Φάληρο μέχρι και τη Βάρκιζα. Αντίστοιχες παρεμβάσεις συντήρησης οδικού δικτύου πραγματοποιούνται και στη Λ. Κηφισού.Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.