ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 13:56

ΑΛΙΜΟΣ

Ο Δήμος Αλίμου στον 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό

0 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022, 16:20

Επίσκεψη πραγματοποίησε την 1η Ιουνίου 2022 ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκος Αλβανός, στον 8ο Πυροσβεστικό σταθμό για συνεργασία και προγραμματισμό δράσεων – εκπαιδεύσεων υπαλλήλων του Δήμου και του Σώματος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας. Τον Αντιδήμαρχο συνόδευσαν η Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Ειδικής Ομάδας Αλληλεγγύης, κα Ευαγγελία Γκόβα και κος Χατζημαλλής Παναγιώτης.

Υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση και ανάλυση όλων των παραμέτρων της πυροσβεστικής περιόδου και συμφωνήθηκε σειρά θεμάτων και ενεργειών που θα καταστούν αμοιβαία επωφελείς.

Είναι διαρκής η επιδίωξη του Δήμου Αλίμου για την άρτια προετοιμασία σε περιπτώσεις κρίσεων και πυρκαγιών, παρότι για μια ακόμα χρονιά ο Δήμος Αλίμου εξαιρείται αυθαίρετα, μαζί με άλλους 5 δήμους της περιοχής, από την ετήσια τακτική επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών για προληπτικές δράσεις πυροπροστασίας.

Θερμές ευχαριστίες στον Διοικητή του σταθμού, Επιπυραγό κ. Πουλή, και τον Υποδιοικητή Επιπυραγό, κ. Κακλέα, για τη φιλοξενία και την άρτια συνεργασία και ενημέρωση. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.