ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023, 12:58

ΒΟΥΛΑ

Βούλα: Ξεκινάει η καταγραφή των ζημιών από την πυρκαγιά της 4ης Ιουνίου

0 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022, 18:12

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών του Υπουργείου Υποδομών ξεκινάει τη διαδικασία καταγραφής και αποτίμησης των ζημιών σε κτήρια και περιουσιακά στοιχείων στις περιοχής που επλήγησαν από την πυρκαγιά της 4ης Ιουνίου. Καλούνται όσοι κάτοικοι της περιοχής υπέστησαν ζημίες να αποστείλουν mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση katagrafizimiwn@vvv.gov.gr μέσω του οποίου θα αναφέρουν τα ακόλουθα:

Ονοματεπώνυμο:
Διεύθυνση:
Στοιχεία Επικοινωνίας:
ΑΦΜ:
Σύντομη περιγραφή ζημιών:

Μετά την παραλαβή των σχετικών δηλώσεων, κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών θα προβεί σε αυτοψίες για την αναλυτική καταγραφή των ζημιών σε κτήρια και στη συνέχεια θα οριοθετηθεί η πληγείσα περιοχή προκειμένου να μπορέσουν να εκδοθούν οι απαραίτητες άδειες επισκευής και να χορηγηθεί η προβλεπόμενη στεγαστική συνδρομή για την αποκατάσταση των πληγέντων κτηρίων.

Παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκριση όσων υπέστησαν ζημιές προκειμένου να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν η προβλεπόμενη διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 213.2020142.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.