ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 21:01

ΑΛΙΜΟΣ

Συμμετοχή του Δήμου Αλίμου στην 1η Πράσινη Έκθεση "ATTICA GREEN EXPO"

0 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022, 16:24

Ο Δήμος Αλίμου συμμετέχει στην 1η Πράσινη έκθεση «Attica Green Expo». Η σημαντική αυτή έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα του Πράσινου Ταμείου, του Υπουργείου Περιβάλλοντος, του Υπουργείου Εσωτερικών, του ΕΟΑΝ, της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, της Περιφέρειας Αττικής, της ΚΕΔΕ, της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» αλλά και του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας, θέτει νέες βάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος στη σύγχρονη εποχή.

Αφορμή της έκθεσης, που θα διεξαχθεί στον χώρο πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος, την Παρασκευή 3 & το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, από τις 09:00 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Κύριος στόχος της έκθεσης «Δράσε με Οικολογική Συνείδηση» είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά θέματα και η ενημέρωση για το θετικό οικολογικό αντίκτυπο.

Ο Δήμος Αλίμου συμμετέχει ως επίλεκτος φορέας που με έμπρακτους τρόπους αποδεικνύει καθημερινά ότι έχει ενεργή περιβαλλοντική συνείδηση. Στο περίπτερό του θα παρουσιαστούν πράσινες, καινοτόμες δράσεις που λειτουργούν στην πόλη και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Τα εγκαίνια της «Attica Green Expo» θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 7 μ.μ., στον χώρο πολλαπλών χρήσεων - Μετρό Συντάγματος.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.