ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022, 03:38

ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Πόσο κοστίζει η είσοδος στην πλαζ "Ακτή του Ήλιου"

0 16 ΜΑΙΟΥ 2022, 14:18

Για την ενημέρωση όλων των κατοίκων του Αλίμου ο Δήμος παραθέτει τον φετινό τιμοκατάλογο των υπηρεσιών της οργανωμένης πλαζ “Ακτή του Ήλιου”.

Επισημαίνεται ότι:

– Η οργανωμένη πλαζ ιδιοκτησιακά ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο (ΕΤΑΔ ΑΕ), το οποίο την έχει εκμισθώσει-παραχωρήσει σε ιδιώτη επιχειρηματία από το 2001.

– Από το 2001 έχει συμφωνηθεί ότι η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους Δημότες Αλίμου.

– Κατόπιν επίμονης πίεσης της Δημοτικής Αρχής Αλίμου προς τα εμπλεκόμενα μέρη (ΕΤΑΔ ΑΕ, επιχειρηματικό σχήμα) ο τιμοκατάλογος της Ακτής του Ήλιου θα είναι και για φέτος (2022) ίδιος με πέρυσι (2021), χωρίς να γίνει καμία απολύτως αύξηση. Ισχύουν και φέτος οι ειδικές τιμές (εκπτώσεις) για τις κοινωνικές ομάδες (ΑμεΑ, ηλικιωμένοι, άνεργοι κ.λπ.).

Επισημαίνεται ότι απαγορεύεται η είσοδος αντικειμένων που δημιουργούν πρόβλημα στην αισθητική, την ασφάλεια και την καθαριότητα της παραλίας. Επίσης παρακαλούνται οι λουόμενοι να συμμορφώνονται με τους κανόνες λειτουργίας της ΑΚΤΗΣ όσον αφορά στην προστασία της Δημόσιας Υγείας, να τηρούνται οι αναγκαίες αποστάσεις και κανόνες υγιεινής. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.