Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Λ. Ποσειδώνος στο ύψος της Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Σούνιο, Πρόκειται για καραμπόλα πέντε οχημάτων.
Το σημείο είναι μποτιλιαρισμένο, γιατί έχει φτάσει η τροχαία και μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ.
Έκαναν κόντρες!
Από καθαρή τύχη γλίτωσαν όσοι βρίσκονταν νωρίς το απόγευμα της Πρωτομαγιάς στην παραλιακή, στο ύψος της Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Σούνιο, όταν μια καραμπόλα αρκετών οχημάτων προκάλεσε κυκλοφοριακό κουμβούζιο και... πραγματικό σοκ στους περαστικούς.
Ήταν λίγο μετά τις 15:30 όταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δύο αυτοκίνητα πέρασαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, κάνοντας κόντρες στην παραλιακή. Το ένα από τα δύο, το μαύρο Audi, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο, δίπλωσε και τα αυτοκίνητα που έρχονταν από πίσω έπεφταν, το ένα μετά το άλλο, πάνω του. Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου που, κατά τις πληροφορίες, συμμετείχε στην κόντρα, συνέχισε την πορεία του και εξαφανίστηκε.
Οι πρώτες πληροφορίες από το σημείο έκαναν λόγο για συμμετοχή επτά οχημάτων στην καραμπόλα που δημιούργησε χάος στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας, ωστόσο τελικά, τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο ήταν πέντε. Σημειώνεται ότι, ως αποτέλεσμα, τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά.
Σχόλια Αναγνωστών
0 Προσθήκη σχολίουΔεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.