ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, 22:48

ΑΛΙΜΟΣ

Best City Awards 2022: 1 χρυσό βραβείο, δύο αργυρά και 1 χάλκινο για το Δήμο Αλίμου

0 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022, 22:04

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στην Τελετή Απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Περιφέρειας Αττικής, αναδείχθηκαν οι κορυφαίες πρακτικές των Δήμων και Περιφερειών για τη χρονιά που πέρασε, μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.Ο Δήμος Αλίμου βραβεύτηκε για καινοτομίες του στην ψηφιακή εξυπηρέτηση των πολιτών και στην σύγχρονη και οικολογική διαχείριση των απορριμμάτων του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άλιμος απέσπασε βραβεία για:

- το «Διαδικτυακό Σύστημα Διαχείρισης της Αποκομιδής Απορριμάτων-Διακίνηση & Μεταφορά Αποβλήτων» (χρυσό βραβείο)

- την «Ψηφιακή Πύλη Εξυπηρέτησης Πολιτών και Επιχειρήσεων»,

- την «Οργάνωση και σχεδιασμό συστήματος προδιαλογής οργανικών αποβλήτων» και για

- την « Ανακύκλωση χαρτιού από το σύνολο των σχολείων».

"Βραβεία στον Άλιμο για την Ανακύκλωση, το Περιβάλλον και τις ψηφιακές του καινοτομίες! Προχωράμε καλά" δήλωσε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

"Συγχαρητήρια σε όλες τις πόλεις και τις τοπικές τους αρχές που βραβεύτηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την ποιότητα ζωής των πολιτών".
Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.