ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 16:54

ΕΓΚΛΗΜΑ

Δολοφονική επίθεση σε επιχειρηματία στο Παλαιό Φάληρο

0 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022, 08:28

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης κατασκευαστικής στο Παλαιό Φάληρο, στη συμβολή των οδών Κρόνου και Αφροδίτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο με το οποίο προσέγγισαν  τον 63χρονο επιχειρηματία και άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Το θύμα σοβαρά τραυματισμένο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός" όπου και νοσηλεύεται.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι άγνωστοι δράστες ήθελαν να σκοτώσουν το θύμα τους, χωρίς όμως να είναι σε θέση να προσδιορίσουν τα κίνητρα της επίθεσης, καθώς δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει άλλοτε τις αστυνομικές αρχές.

Στο αυτοκίνητο του 65χρονου βρισκόταν και ο 8χρονος γιος του.

Στο σημείο της ενέδρας βρέθηκαν 8 κάλυκες.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.