ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 13:49

ΒΟΥΛΑ

Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη: Δεν αφήνει τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας σε χλωρό κλαρί...

0 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022, 16:08

Υπό έλεγχο έχει ο δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης τις οφειλές των παρόχων ενέργειας προς το Δήμο, από τα ανταποδοτικά τέλη που εισπράττουν με τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. 

Μετά από σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Θάνου Ματόπουλου ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είπε πως οφείλονται μόλις 120.000 ευρώ. 

Ο Δήμος έχοντας πικρή εμπειρία από προηγούμενο πάροχο και συγκεκριμένα την Energa, που ενθυλάκωνε τα δημοτικά τέλη αντί να τα αποδίδει, ο πάροχος έχει 45 ημέρες προθεσμία να καταθέσει στο ταμείο του δήμου τα ανταποδοτικά τέλη που εισέπραξε. "Μετά ξεκινάμε τις οχλήσεις" είπε ο Δήμαρχος. 

Να σημειωθεί πως χρειάστηκαν 7 χρόνια δικαστικού αγώνα για να εισπράξει ο δήμος τις οφειλές της Energa ύψους 340.000. 

Πρόβλημα, με την έγκαιρη απόδοση των ανταποδοτικών τελών έχουν αρκετοί δήμοι όπως παραδείγματος χάριν ο δήμος Παλαιού Φαλήρου στον οποίο οφείλονται ανταποδοτικά τέλη ύψους περίπου 1 εκ. ευρώ. 

Πρόσφατα ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου επισήμανε αυτό το πρόβλημα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη λέγοντας πάντως πως δεν είναι όλοι οι πάροχοι ασυνεπείς προς αυτή τους την υποχρέωση. 
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.