ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 01:32

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βασιλική Θάνου - H πρώτη αντίδραση: "Κατασκευασμένη και άθλια συκοφαντία"

0 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022, 23:22

Λίγες ώρες μετά τις πολιτικές αναταράξεις από το ηχητικό ντοκουμέντο με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος είχε καταγγείλει το 2016 την Βασιλική Θάνου για εκβιασμό, η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, με δήλωσή της, κάνει λόγο για "κατασκευασμένη" και "άθλια" συκοφαντία σε βάρος της.

Η πρώην υπηρεσιακή πρωθυπουργός αναφέρεται στον χρόνο που επανέρχεται στην επικαιρότητα η συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία όπως αναφέρει έχει διερευνηθεί και αρχειοθετηθεί εδώ και έξι χρόνια.

Παράλληλα, μιλά για προσπάθεια αποπροσανατολισμού, αναφερόμενη σε πρόσωπα "πολύ εκτεθειμένα" στα ευρωπαϊκά όργανα "εξαιτίας των ποινικών διώξεων σε βάρος των Εισαγγελέων και των δημοσιογράφων, που ερευνούσαν τη διαφθορά στην υπόθεση Novartis και στη Λίστα Λαγκάρντ".

Τέλος, η Βασιλική Θάνου προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά όλη η δήλωση της Βασιλικής Θάνου:

"Η απάντηση στο εύλογο ερώτημα που γεννάται σε όλους, για ποιο λόγο τώρα και μετά πάροδο έξη (6) χρόνων), κάποιοι θυμήθηκαν να "αναμασήσουν" την κατασκευασμένη σε βάρος μου άθλια συκοφαντία από τον τότε ελεγχόμενο από τη Δικαιοσύνη Ανδρ. Βγενόπουλο, είναι η εξής: Σε περίοδο που ο κόσμος αγωνιά για το πώς θα πληρώσει το ρεύμα, το πετρέλαιο, τη βενζίνη και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης, που οι τιμές τους ανεβαίνουν καθημερινά, κάποιοι, εξυπηρετώντας συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες από τα σοβαρά καθημερινά τους προβλήματα, εμπλέκοντας το όνομά μου σε υπόθεση διαφθοράς. Και ταυτόχρονα να δικαιολογηθούν έτσι, και στο εσωτερικό και στα Ευρωπαϊκά Όργανα, όπου τα πρόσωπα αυτά είναι πολύ εκτεθειμένα, εξ αιτίας των ποινικών διώξεων σε βάρος των Εισαγγελέων και των δημοσιογράφων, που ερευνούσαν τη διαφθορά στην υπόθεση Novartis και στη Λίστα Λαγκάρτ.

Προφανώς, δεν μπορούν να ξεχάσουν ότι κατά τη διάρκεια της τεσσαρακονταετούς υπηρεσίας μου στη Δικαιοσύνη, ήμουν από εκείνους που δεν δέχθηκαν ποτέ να συγκαλύψουν τη διαφθορά.

Επιφυλάσσομαι για την άμεση άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου, εναντίων όσων ανακυκλώνουν τις άθλιες συκοφαντίες σε βάρος μου, οι οποίες διερευνήθηκαν και αρχειοθετήθηκαν από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, από το 2016". 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.