ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 01:36

ΓΛΥΦΑΔΑ

Ερώτηση Σπανάκη για τα Υποθηκοφυλακεία Γλυφάδας και Ηλιούπολης - Πλήθος οι αναφορές

0 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022, 17:57

Ερώτηση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, κατέθεσε, ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών κ. ΒασίλειοςΠέτρος Σπανάκης με θέμα την «Άμεση επίλυση των δυσλειτουργιών στα Υποθηκοφυλακεία - Κτηματολογικά Γραφεία Γλυφάδας και Ηλιούπολης».

Ο κ Σπανάκης αναφέρει ότι «χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Υποθηκοφυλακείου Γλυφάδας, για το οποίο έχει ήδη κατατεθεί πλήθος αναφορών», προσθέτοντας ότι και το γραφείο της Ηλιούπολης παρότι έχει περιέλθει στην αρμοδιότητα του Κτηματολογίου και έχουν ενεργοποιηθεί οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες, εμφανίζει δυσλειτουργίες και μεγάλες καθυστερήσεις.

Στην ερώτησή του ο κ. Σπανάκης ζητά να ενημερωθεί για ποιο λόγο έχει καθυστερήσει η κατάργηση των υποθηκοφυλακείων και η ανάληψη της αρμοδιότητάς τους από το Κτηματολόγιο, πότε προτίθεται το Υπουργείο να προκηρύξει θέσεις για τη στελέχωση των νέων κτηματολογικών γραφείων και ποιες δράσεις πρόκειται να αναληφθούν ώστε να αντιμετωπισθούν άμεσα τα σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας και να μειωθούν οι μεγάλοι χρόνοι διεκπεραίωσης των καταχωρήσεων.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.