ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 11:25

ΒΟΥΛΑ

Βούλα: Η απογραφή πληθυσμού της ΕΛΣΤΑΤ συνεχίζεται στην αίθουσα «Ιωνία»

0 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022, 13:02

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης υποστηρίζοντας το έργο της απογραφής 2021 που διεξάγει η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ενημερώνει τους πολίτες ότι όσοι δεν έχουν απογραφεί, έχουν τη δυνατότητα να απογραφούν ακόμα και τώρα στην αίθουσα «Ιωνία» του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η αίθουσα θα λειτουργεί καθημερινά από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου έως τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 19:00 συμπεριλαμβανομένου το Σάββατο και την Κυριακή. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να προσέλθουν στην αίθουσα ή για πληροφορίες να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 213 - 2020 791-2 και στο 213 2020 013.

Η απογραφή πληθυσμού, έχει σημαντικό αντίκτυπο στην οικονομική και κοινωνική αποτύπωση του Δήμου μας και επί τη βάσει των στοιχείων αυτών εξαρτώνται επενδύσεις και χρηματοδοτικά προγράμματα. Η συμμετοχή στην απογραφή συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας. Τα αποτελέσματα της απογραφής αποτελούν οδηγό για την αποτελεσματική άσκηση οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, καθώς και βάση τεκμηρίωσης για μια σειρά από σημαντικές, εθνικά και τοπικά, χρήσεις.

Από την απογραφή δεν πρέπει να λείψει κανείς!» 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.