ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 12:49

ΒΟΥΛΑ

Βούλα: O θερμαινόμενος χώρος μεταφέρεται στον Κοινωνικό Ξενώνα Βουλιαγμένης

0 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, 15:08

Ανακοινώνεται η αλλαγή της τοποθεσίας του θερμαινόμενου χώρου για τις ευπαθείς ομάδες και τους συμπολίτες μας σε ανάγκη που λειτουργεί στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο οποίος πλέον λειτουργεί στο Κοινωνικό Ξενώνα που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης (Λητούς 20). Ο θερμαινόμενος χώρος θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 20.00, ενώ σε περίπτωση παράτασης των δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα υπάρξει αντίστοιχη τροποποίηση της λειτουργίας του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο χώρος διατίθεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να κάνουν χρήση του θερμαινόμενου χώρου, είναι αναγκαίο να έχουν καλέσει εκ των προτέρων, στο τηλέφωνο 6944 777166.

Για όλο το χρονικό διάστημα που θα κρατήσει η κακοκαιρία, η τηλεφωνική γραμμή της Πολιτικής Προστασίας (210 8961444) είναι σε συνεχή 24ωρη λειτουργία.

Αυτή την ώρα ο δημοτικός μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, σε ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες, να κρατήσει το οδικό δίκτυο της πόλης ανοιχτό, επιχειρώντας με 7 οχήματα, ειδικά εξοπλισμένα με χιονολάστιχα και αλυσίδες. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες είναι ιδιαίτερα δυσμενείς και μέσα στην ημέρα αναμένεται να χειροτερέψουν περαιτέρω.

Συστήνεται σε όλους τους πολίτες η παραμονή σε ασφαλή χώρο και η αποφυγή των μη αναγκαίων μετακινήσεων.
Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.