Μία μέρα πριν την κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού ενημερώθηκε η σύζυγός του για το θάνατό του.
Η άτυχη γυναίκα που ήταν συνοδηγός στη μοιραία Ferrari ξέσπασε σε λυγμούς και ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο για να αποχαιρετήσει το σύζυγό της.
Παρά το γεγονός ότι η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο και παραμένει σταθερή κατάστασή της οι γιατροί στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου μεταφέρθηκε δεν το επέτρεψαν αφού ο τραυματισμός των κάτω άκρων της είναι πολύ σοβαρός και υποβλήθηκε ήδη σε χειρουργική επέμβαση.
Βίαιος και ακαριαίος ο θάνατός του
Σοκάρει η έκθεση των ιατροδικαστών μετά από τη νεκροψία που πραγματοποίησαν στη σορό του Τζώρτζη Μονογυιού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ιατροδικαστές μιλούν για έναν βίαιο θάνατο. Έφερε πολλαπλές κακώσεις σώματος από την οποίες εντύπωση προκάλεσαν οι κακώσεις στα οστά του προσώπου και στα οστά στη βάση του κρανίου. Επίσης, είχε πολλαπλές εκδορές, κατάγματα άνω και κάτω άκρων, εγκαύματα στο πρόσωπο στη δεξιά πλευρά, στην πρόσθια τραχηλική χώρα και στη δεξιά χείρα, ενώ καταλάμβαναν το 5% της επιφάνειας του σώματος.
Όπως συνηθίζεται οι ιατροδικαστές έχουν πάρει βιολογικό υλικό και περιμένουν και τον εργαστηριακό έλεγχο.
Στη Μύκονο η κηδεία
Στη Μύκονο, τη γενέτειρά του, θα τελεστεί αύριο, Τρίτη, η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, που βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από τροχαίο στη Βούλα την περασμένη Πέμπτη.
Νωρίτερα η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, σε ανάρτησή της για την κηδεία του αδελφού της Τζώρτζη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα, παρακαλεί να γίνει σεβαστή η επιθυμία της οικογένειας για κηδεία σε στενό κύκλο και αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στο γηροκομείο Σύρου Μυκόνου.
«Η οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.
Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου».
Καταλήγει με την αναφορά ότι η οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού ευχαριστεί εκ των προτέρων «για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας».
Τζώρτζης Μονογυιός: Ενημερώθηκε η σύζυγός του για το θάνατό του - Ζήτησε να πάει στην κηδεία του
0
17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, 23:26

Σχόλια Αναγνωστών
0 Προσθήκη σχολίουΔεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.