ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 17:17

ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Aνακύκλωση φυσικών χριστουγεννιάτικων δέντρων

1 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, 20:10

Όσοι κάτοικοι του Αλίμου στόλισαν για τα Χριστούγεννα αληθινά έλατα (φυσικά δέντρα), μπορούν να ειδοποιήσουν τον Δήμο να περάσει να τα πάρει και έτσι να μην καταλήξουν τα δέντρα στους πράσινους κάδους των απορριμμάτων ή τους μπλε της ανακύκλωσης, πράγμα που δεν επιτρέπεται!

Όποιος επιθυμεί να δώσει το φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο του για ανακύκλωση (κομποστοποίηση), μπορεί να καλέσει τον Δήμο Αλίμου (Τμήμα Περιβάλλοντος) στα τηλέφωνα 2109810445 ή 2109810778 (ώρες 7:00 π.μ. – 16:00), για να κλείσει ραντεβού. Ο Δήμος θα περάσει τη συγκεκριμένη ώρα και θα πάρει το αφημένο έξω δέντρο, ακόμη κι αν εκείνη τη στιγμή απουσιάζουν οι ιδιοκτήτες.


Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Καλαμακιώτισσα 10.01.22
Αξιόλογη αυτή η πρωτοβουλία του δήμου μας και ας ελπίσουμε ότι θα εισακουστεί από τους κατοίκους της πόλης μας και δε θα δούμε τα δέντρα πεταμένα από δε και από εκεί.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.