ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022, 22:44

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Συνάντηση Καραγιάννη - Φωστηρόπουλου για Μετρό, παραλιακό μέτωπο και σχολική μονάδα

0 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, 10:58

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, με αρμοδιότητα τις Υποδομές Γιώργο Καραγιάννη για το ενδεχόμενο και την πορεία εξέλιξης σημαντικών έργων υποδομής στο Παλαιό Φάληρο αλλά και στην νότια παραλιακή ζώνη της Αθήνας, είχε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Μεταξύ άλλων στην διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν και συζητήθηκαν:

• Το ενδεχόμενο επέκτασης του μετρό στην Πόλη του Παλαιού Φαλήρου. Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος εξέφρασε το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για το ενδεχόμενο αυτό, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα της τελευταίας εβδομάδας, νέο υπογειοποιημένο τμήμα της γραμμής 1 (Πειραιάς-Κηφισιά) θα καταλήξει στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, ανοίγοντας έτσι την συζήτηση, στο μέλλον η συγκεκριμένη γραμμή να επεκταθεί στο Παλαιό Φάληρο.

• Η μελέτη και κατασκευή της νέας σχολικής μονάδας στο οικόπεδο της οδού Αφροδίτης 130 που ήδη έχουν δρομολογηθεί από την Δημοτική Αρχή του Παλαιού Φαλήρου.

• Τα μεγάλα έργα και ο σχεδιασμός του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για όλο το παραλιακό μέτωπο της Νότιας Αθήνας.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου να ενημερώνει εκτενώς τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών για τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής ενώ συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να βρίσκονται σε επαφή επανεξετάζοντας και αξιολογώντας συνεχώς τα νέα δεδομένα.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.