ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 11:27

ΒΟΥΛΑ

Βούλα: Εκπρόσωποι του συλλόγου "ΨΑΡΑΔΙΚΑ" επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

0 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 21:20

Ο Πρόεδρος και Μέλη του ΔΣ του νεοσύστατου Συλλόγου μας "ΨΑΡΑΔΙΚΑ" πραγματοποίησε την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, συνάντηση με τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Κατά την συνάντηση ενημερώθηκε ο Δήμαρχος για θέματα που αφορούν κατοίκους της περιοχής, μέλη του συλλόγου καθώς και για επικείμενες δράσεις του Συλλόγου.

Παράλληλα εξέφρασαν  τις θερμέςτους ευχαριστίες στον κύριο Κωνσταντέλλο, για το ειλικρινές του ενδιαφέρον και την ουσιαστική προσπάθεια που κάνει ήδη για την επίλυση προβλημάτων του οικισμού, καθώς και για την στήριξη του από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργηθεί ο σύλλογος.

Σε μία συμβολική κίνηση προσφέρθηκε στον Δήμαρχο το Ημερολόγιο των "ΨΑΡΑΔΙΚΩΝ" με την ευχή όλες οι ημέρες του 2022 να είναι δημιουργικές και εποικοδομητικές για την Δημοτική Αρχή.

Στην συνάντηση παρευρέθει η κυρία Έλενα Μανιάτη Κρομυδά, η οποία μεσολάβησε στην πρώτη επαφή με τον δήμαρχο, καθώς είχε ανταποκριθεί στην πρόσκληση μας να επισκεφτεί τον οικισμό και να γνωστοποιήσει στον κύριο Κωνσταντέλλο τοπικά θέματα. Για τον λόγο αυτό ο σύλλογος την ανακήρυξε επίτιμο μέλος. 

H Ίδρυση του Συλλόγου

Στις 9/9/2021 ιδρύθηκε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος "ΨΑΡΑΔΙΚΑ". Η σκέψη να δημιουργηθεί ο σύλλογος, γεννήθηκε από τους κατοίκους του ομώνυμου οικισμού της Βάρκιζας. Πρόκειται για μία από τις ιστορικότερες γειτονιές της περιοχής, που φιλοξένησε τους πρώτους Βαρκιζιώτες, πριν αρκετές δεκαετίες, τότε που η όμορφη πόλη ήταν παραθεριστικός προορισμός. Σήμερα τα "ΨΑΡΑΔΙΚΑ" αποτελούνται από δεκάδες οικογένειες, απόγονοι των πρώτων κατοίκων. Σκοπός του συλλόγου, είναι να διαφυλάξει την πολιτιστική και ιστορική ταυτότητα του οικισμού αλλά και να εναρμονιστεί με τις νέες ανάγκες και προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Κατά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 28/11/2021 προέκυψε το Δ.Σ. του Συλλόγου:

Παναγιώτης Τσιτσιπής Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Έξαρχος
Αρτεμησία Σουίτσμε
Νικόλαος Βλάχος
Παναγιώτης Καραβίδας
Ευτυχία Μπαλταδάκη
Νικόλαος Χαλκιόπουλος


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.