ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 08:04

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Νέα κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα στο δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

0 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 14:54

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος σας προσκαλεί στην παρουσίαση των νέων σύγχρονων κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων που έρχονται να προστεθούν στα υπόλοιπα μέσα μικροκινητικότητας του Δήμου.

Πρόκειται για έναν στόλο 10 ποδηλάτων υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, που θα τεθούν σε λειτουργία στις αρχές του 2022 και θα είναι διαθέσιμα για πολίτες και επισκέπτες μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Τα ποδήλατα θα είναι free float και οι ζώνες στάθμευσης και επιστροφής θα οριστούν το επόμενο διάστημα.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στις 16:30 στην Πλατεία Νυμφών της Δ.Ε. Βουλιαγμένης.

Τα κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα έρχονται να προστεθούν στις υπάρχουσες παροχές, (κοινόχρηστα ποδήλατα και κοινόχρηστα ηλεκτρικά αυτοκίνητα) για να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα βιώσιμης μετακίνησης στην πόλη και να καταστήσουν τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έναν Δήμο πρότυπο. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.