ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 03:19

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Συνέδριο Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» - Απολογισμός και προβολή θέσεων

0 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 15:52

Με μεγάλη επιτυχία και απόλυτη ασφάλεια με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη», την Κυριακή 28/11/2021, στις δύο κατάμεστες αίθουσες του Δημοτικού Αναψυκτηρίου της πόλης.

Ομιλητές στο συνέδριο ήταν:

Ο Πρόεδρος της Παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος.Ο Ιδρυτής της Παράταξης και π. Δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού και π. Δήμαρχος Αργυρούπολης, Γιάννης Τσαρπαλής

Ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Παράταξης, Τεχνικός Σύμβουλος του π. Δημάρχου Ηλιούπολης και επί 13 έτη Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, Κίμωνας Παπαγεωργίου.

Η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, Δήμητρα Κορμά.Παρουσιάστηκε ένας σύντομος απολογισμός του Έργου της Παράταξης στη Διοίκηση του Δήμου, απολογισμός των δράσεων της Παράταξης στην πόλη ως αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου και απολογισμός των παρεμβάσεων της Δημοτικής Ομάδας στο Δημοτικό Συμβούλιο τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Τέλος, σκιαγραφήθηκαν οι θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Εφαρμόζοντας τις Αρχές της Συμμετοχικής Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις δικές τους προτάσεις για το Μέλλον της πόλης και να τις καταθέσουν στις ειδικές κάλπες της διοργάνωσης. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 170 προτάσεις οι οποίες θα μελετηθούν και θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της Παράταξης.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.