ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 02:23

ΒΟΥΛΑ

Βάρη: Μποναμά για δύο μαθητές έφερε η Ανακύκλωση

0 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 15:17

Δύο ηλεκτρικά ποδήλατα κέρδισαν μετά από κλήρωση δύο μαθητές του 2ου Γυμνασίου Βάρης που έλαβαν μέρος στη βιωματική ενημερωτική δράση ανακύκλωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στην Πλατεία Πέτρου και Παύλου στο Δίλοφο της Βάρης. 

Ο δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με ανάρτησή του δήλωσε πως ο Άη - Βασίλης ήρθε νωρίτερα για τους δύο μαθητές της πόλης οι οποίοι έπαιξαν με το λούνα παρκ της ανακύκλωσης, έμαθαν πως να ανακυκλώνουν σωστά και απάντησαν στο σχετικό ερωτηματολόγιο. Πολύ ψηλά στην ατζέντα της δημοτικής αρχής η διαχείριση των απορριμμάτων

Η διαχείριση των απορριμμάτων μέσω της ανακύκλωσης βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα της δημοτικής αρχής, οι δράσεις που πραγματοποιούνται είναι πολλές και τα αποτελέσματα ορατά. 

Είναι γνωστό πως στα Πηγαδάκια της Βούλας και στη Βουλιαγμένη "τρέχει" πιλοτικά το πρόγραμμα "Διαλογή στην Πηγή", δηλαδή, ο διαχωρισμός των οικιακών απορριμμάτων στο σπίτι,  με εξαιρετική επιτυχία. Ήδη όπως δήλωσε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος πρόσφατα, έχουν καταφέρει μέσα από αυτές τις δράσεις να εκτρέψουν από την ταφή το 30% των σκουπιδιών. 

Το χρονικό πλαίσιο που βάζει η δημοτική αρχή για την εφαρμογή του προγράμματος σ' ολόκληρο το δήμο είναι το 2023 ΄ όπου αναμένεται να εκτρέπεται από την ταφή το 90% του συνολικού όγκου. 


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.