ΓΔ: 858,93 -4,45% EUR/USD: 1,1320

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ομάδες Συμβουλευτικής Ψυχολογίας από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου

0 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 16:36

O Δήμος Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του, με χαρά ανακοινώνει ότι συνεχίζει για 14η χρονιά με επιτυχία, σε συνεργασία με την ψυχοθεραπεύτρια Δημοτική Σύμβουλο & Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων, κα. Ζάγκα Μαρία, καθώς και την κα. Μαρίνα Ζάγκα, ψυχοθεραπεύτρια, δωρεάν πρόγραμμα δύο ομάδων Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Γυναικών & Ανδρών για τη βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων στο χώρο της οικογένειας και της εργασίας.

Στις ομάδες αυτές θα συζητήσουμε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους θα ενθαρρύνουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους άλλους. Θα εξερευνήσουμε συγκεκριμένες μεθόδους οι οποίες βοηθούν στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης, της θετικής συμβολής και σύνδεσης που σαν στόχο έχουν τη διατήρηση της ενθάρρυνσης σε όλες μας τις σχέσεις.

Οι ομάδες απευθύνονται σε όλες στις γυναίκες και άνδρες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ελάτε να απολαύσετε αυτή την εμπειρία με την κα. Ζάγκα Μαρία, Διπλωματούχο Συνθετικής και Συμβουλευτικής & European Certificate of Psychotherapy & Bachelor of Arts in Integrative Counseling από το Middlesex University London U.K. Οι ομάδες, αποτελούμενες από 15 άτομα έκαστη, θα λειτουργούν στο πολιτιστικό κέντρο Αμφιθέας (Ηχούς 26 & Ζησιμοπούλου) για μία φορά κάθε μήνα και κατά τις ώρες 19:00-21:00, με ημερομηνίες έναρξης τις κάτωθι:

Α΄ ομάδα: από Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Β΄ ομάδα: από Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Για τις δηλώσεις ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σε συμμόρφωση με τις κείμενες διατάξεις, απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής ορίζεται το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης για Covid-19, το οποίο θα επιδεικνύεται κατά την είσοδο.

Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται σε χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια των συνεδριών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ζάγκα Μαρία : 210 94 26 694 – 6957 087 951

Πολιτιστικό Κέντρο: 210 94 14 590

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.