ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 17 ΜΑΙΟΥ 2022, 20:56

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορωνοϊός: Παρατείνεται η δωρεάν χρήση εξωτερικού χώρου για τα καταστήματα εστίασης

0 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 09:28

Με τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών που ενσωματώθηκε ως άρθρο 83 του στο νομοσχεδίου του Υπουργείου Μεταφορών ψηφίσθηκε παράταση έως την 31η.12.2021, της ατελούς παραχώρησης πρόσθετου κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος λόγω των δυσμενών επιπτώσεων της πανδημίας του covid19, για όσα καταστήματα την είχαν αιτηθεί και την είχαν λάβει με σκοπό την απαλλαγή τους, κατά το δυνατόν, από τις αρνητικές συνέπειες των αναγκαίων περιορισμών.

Δηλαδή, όσα καταστήματα εστίασης είχαν λάβει άδεια για χρήση εξωτερικού κοινόχρηστου χώρου, θα συνεχίσουν αδαπάνως να τον χρησιμοποιούν.

Επίσης,  για όσο καιρό συνεχίζονται οι αρνητικές επιπτώσεις της πανδημίας, θα παρατείνεται αντίστοιχα και η σχετική δωρεάν παραχώρηση των χώρων αυτών για την ανακούφιση των καταστημάτων της εστίασης.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.