ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022, 21:52

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα Δημοκρατία: Μαζική συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές

0 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, 16:44

Την Κυριακή έγιναν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των Προέδρων και των μελών των Δ.Ε.Ε.Π., των Προέδρων και των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε. που θα είναι και Σύνεδροι στο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος στις αρχές Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία έχει σχεδόν 140.000 ενεργά μέλη, εκ των οποίων τα 30.000 ενεγράφησαν για πρώτη φορά και ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές.

Και σε αυτή τη διαδικασία αποδείχθηκε ότι το κόμμα αγκαλιάζει την πρόοδο, καθώς για πρώτη φορά μπόρεσαν τα μέλη μας να ψηφίσουν και ηλεκτρονικά, από τον υπολογιστή τους, με απόλυτη ασφάλεια.

Από όσους είχαν δηλώσει ψηφιακά συμμετείχε το 91,2% και απ’ όσους προτίμησαν τα παραδοσιακά εκλογικά τμήματα η συμμετοχή έφθασε στο 87,4%.

Τα νέα πρόσωπα στην ηγεσία των Δ.Ε.Ε.Π. φτάνουν περίπου το 60%.

Ο μέσος όρος ηλικίας των εκλεγμένων Προέδρων Δ.Ε.Ε.Π. είναι 50 ετών. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.