ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 18 ΜΑΙΟΥ 2024, 21:41

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ανακαινίστηκε η παιδική χαρά της οδού Δαμασκηνού στην Ηλιούπολη

0 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, 20:28

Και η παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Κριεζή & Δαμασκηνού παραδόθηκε στη χρήση των παιδιών της γειτονιάς, ανακαινισμένη και περιποιημένη.

Τοποθετήθηκαν 437 m2 νέου ολοκληρωμένου συστήματος δαπέδου ασφαλείας και νέα όργανα παιχνιδιού, συγκεκριμένα ένα σύνθετο όργανο τσουλήθρα, ένα ελατηριωτό αυτοκινητάκι, δύο παιδικά καθίσματα με αλυσίδες και τέσσερα καθίσματα νηπίων με αλυσίδες.

Έγινε συντήρηση των υφισταμένων οργάνων (μεταλλικές κούνιες νηπίων-παιδιών και τραμπάλας), καθώς και του υπάρχοντος εξοπλισμού (παγκάκια, κλπ) και ενίσχυση του φωτισμού.

Οι παρεμβάσεις τηρούν όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας και τις προδιαγραφές των ευρωπαϊκών προτύπων ασφαλείας και όλη η ανάπλαση της παιδικής χαράς υλοποιήθηκε με ίδιους πόρους του Δήμου Ηλιούπολης.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.