Μετά την ανακοίνωση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι έχει καρκίνο, ένα θερμό κύμα συμπαράστασης εκδηλώθηκε από τον πολιτικό κόσμο της χώρας.
Εκπρόσωποι από κάθε πολιτικό χώρο τις έστειλαν τις ευχές τους να βγει νικήτρια από τη μάχη της με τον καρκίνο.
Η Ντόρα Μπακογιάννη διεγνώσθη με πολλαπλό μυέλωμα, έναν τύπο καρκίνου, σε πολύ αρχικό στάδιο. Η ίδια, μαχήτρια όπως πάντα, δήλωσε «αποφασισμένη γι' αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον».
Η κυρία Μπακογιάννη ανέφερε ότι η ασθένεια είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Η διάγνωση έγινε στο πλαίσιο άλλων εξετάσεων, εξαιρετικά εξειδικευμένων, που κάνει τακτικά η κυρία Μπακογιάννη λόγω του προβλήματος στο γόνατό της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υποβληθεί σε ανοσοθεραπεία και όχι χημειοθεραπεία, ενώ οι γιατροί είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι λόγω ακριβώς της πολύ έγκαιρης διάγνωσης.
Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη στο Facebook:
«Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα. Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ. Πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου. Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο. Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου 'ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν. Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται. Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου. Στους άλλους 499, ένα έχω να πω: αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις. Παράλληλα. Ταυτόχρονα. Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα.Δεν είναι κάτι παραπάνω. Δεν θα λιποψυχήσουμε. Δεν θ’ αλλάξουμε. Πιστεύω ότι σας χρωστούσα την αλήθεια. Δεν είμαι άλλωστε το είδος του ανθρώπου που κρύβεται. Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον.
ΝΜ».
Tα πρώτα μηνύματα συμπαράστασης
Καλή δύναμη στη Ντόρα Μπακογιάννη στην μάχη που έχει να δώσει, από την οποία είμαι σίγουρος πως θα βγει νικήτρια. Η περιπέτεια αυτή θέλει κουράγιο, το οποίο και έχει. @Dora_Bakoyannis
— Μιχάλης Κατρίνης (@michaelkatrinis) October 18, 2021
Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στην Ντόρα Μπακογιάννη για τη μάχη που έχει να δώσει. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!
— Νάσος Ηλιόπουλος (@n_iliopoulos) October 18, 2021
Η @Dora_Bakoyannis είναι δυνατός άνθρωπος και με σιδερένια θέληση. Θα εξέλθει και από αυτή την δοκιμασία νικητής. Πολλά Περαστικά
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) October 18, 2021
Επικοινώνησα με την Ντόρα Μπακογιάννη και της εξέφρασα τη συμπαράστασή μου, τις ειλικρινείς ευχές μου αλλά και τη βεβαιότητα ότι θα ξεπεράσει την ασθένεια που με παρρησία ανακοίνωσε σήμερα δημόσια. Είναι μαχήτρια και θα βγει νικήτρια.
— Αλέξης Τσίπρας - Alexis Tsipras (@atsipras) October 18, 2021
Η @Dora_Bakoyannis με θάρρος μίλησε για τη διάγνωσή της και τη μάχη που έχει μπροστά της. Εύχομαι ολόψυχα να βγει γρήγορα νικήτρια από αυτή τη δοκιμασία.
— Niki Kerameus (@nkerameus) October 18, 2021
Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στην @Dora_Bakoyannis. Είμαι σίγουρος ότι και από αυτήν τη μάχη θα βγει νικήτρια και πιο δυνατή. Ντόρα είμαστε στο πλευρό σου!
— Varvitsiotis Miltiadis (@MVarvitsiotis) October 18, 2021
Η Ντορα Μπακογιάννη έχει υπάρξει σε όλη της τη ζωή μια αληθινή μαχήτρια. Είμαι βέβαιος ότι και σε αυτή τη μάχη θα βγει νικήτρια. @Dora_Bakoyannis είμαστε όλοι δίπλα σου.
— Κώστας Καραμανλής (@karamanlis_k) October 18, 2021
Σχόλια Αναγνωστών
0 Προσθήκη σχολίουΔεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.