ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022, 13:24

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιπλέον άμισθοι αντιδήμαρχοι - Ποιους δήμους αφορά

0 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, 11:16

Τον ορισμό δύο επιπλέον άμισθων αντιδημάρχων προβλέπει τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε στη Βουλή την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου. 

Η δυνατότητα αυτή δίνεται σε δήμους που κηρύσσονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από φυσικές καταστροφές. 

Συγκεκριμένα η τροπολογία που δημοσιοποιείται από το airetos.gr αναφέρει: 

«Σε Δήμους ή Δημοτικές Ενότητες Δήμων που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας από φυσικές καταστροφές, μπορούν να ορίζονται ΕΩΣ ΔΥΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Άμισθοι Αντιδήμαρχοι, ΠΛΕΟΝ τον οριζομένων στο α’, β’ και γ’ εδάφιο της παρούσας ειδικά για το συντονισμό και την παρακολούθηση της εξέλιξης του συνόλου των έργων, εργασιών και δράσεων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν από την εκδήλωση των φυσικών καταστροφών.

Η ισχύς της Απόφασης ορισμού των ανωτέρω Αντιδημάρχων παύει αυτοδικαίως κατά την ημερομηνία λήξης ισχύος της Απόφασης κήρυξης της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας.»
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.