ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, 11:19

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Μαρίνα Φλοίσβου - Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2020: Υπεύθυνη λειτουργία και σεβασμός στο περιβάλλον

5 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, 21:56
Παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση σε χώρο της Μαρίνας Φλοίσβου η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2020

Η υπεύθυνη λειτουργία με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της Μαρίνας Φλοίσβου και αναπόσπαστο κομμάτι των αξιών και των δραστηριοτήτων της, τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Flisvos Marina A.E. Σταύρος Κατσικάδης παρουσιάζοντας σήμερα 7 Οκτωβρίου την έκθεση βιώσιμης ανάπτυξης 2020 σε ειδική εκδήλωση στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Η υπεύθυνη λειτουργία με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της Μαρίνας Φλοίσβου και αναπόσπαστο κομμάτι των αξιών και των δραστηριοτήτων της. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της τα τελευταία 19 έτη, η Μαρίνα Φλοίσβου προχώρησε στη δημοσίευση της 3ης Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης στην οποία παρουσιάζονται η στρατηγική και οι επιδόσεις της σε θέματα περιβαλλοντικά, κοινωνικά και διακυβέρνησης (ESG).

Η νέα Έκθεση Βιωσιμότητας 2020, έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των GRI Standards, καθώς και του προτύπου υπευθυνότητας με το ΑΑ1000AP (2018), ενώ παράλληλα έλαβε ανεξάρτητη εξωτερική διασφάλιση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Ειδικότερα, στην Έκθεση παρουσιάζονται μεταξύ άλλων, στοιχεία σχετικά με:

τη στρατηγική προσέγγιση της εταιρείας για τη βιώσιμη ανάπτυξη,

την υπεύθυνη λειτουργία της μαρίνας ως ηγετικό πρότυπο της θαλάσσιας τουριστικής οικονομίας στη χώρα μας, δημιουργώντας αξία για τους πελάτες, τους επισκέπτες, τους συνεργάτες, τους μετόχους και τους προμηθευτές της και γενικότερα για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της,

την προστασία του περιβάλλοντος,

τη φροντίδα για το ανθρώπινο δυναμικό της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Flisvos Marina A.E. κ. Σταύρος Κατσικάδης, σε σχετική δήλωση επισημαίνει:

«Για τη χρονιά που διανύουμε, αλλά και για τα χρόνια που ακολουθούν, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως ηγετικό πρότυπο της θαλάσσιας τουριστικής οικονομίας στη χώρα μας. Με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους και στο περιβάλλον, δημοσιοποιούμε τις καινοτόμες ενέργειες και τις δράσεις μας και χρησιμοποιούμε νέες τεχνολογίες στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των επιδόσεών μας.»


Σχόλια Αναγνωστών

5 Προσθήκη σχολίου
Καθημερινός πολίτης 13.10.21
Ναι στην ιδιωτικη πρωτοβουλία και στον υγιή ανταγωνισμό γιατί μόνο έτσι δουλεύουν νοικοκυρεμένα τέτοιες σοβαρές προσπάθειες. Για σκεφτείτε τι θα γινόταν εαν όλα αυτά εκεί μέσα είχαν για κουμανταδόρους κάποιους παρατρεχάμενους συνδικαλιστές της πλάκας, εργατοπατερούληδες.
Απάντηση
Χαροκόπου Μυρτώ 12.10.21
Η επιτυχία είναι στο γεγονός πως αυτή η θαυμάσια επένδυση αντί να χάνει την αίγλη της με τα χρόνια, απεναντίας αναβαθμίζεται συνεχώς προσδίδοντας όχι μόνο ομορφιά αλλά καθαριότητα,τάξη και ασφάλεια παντού σε όλους τους χώρους. Εξαιρετική δουλειά.
Απάντηση
Καλαμακιώτισσα 08.10.21
Πραγματικό κόσμημα για όλη την περιοχή. Μπράβο και αυτή η επένδυση να αποτελέσει παράδειγμα για άλλες που πρόκειται να ακολουθήσουν και σε άλλες πόλεις της πατρίδας μας.
Απάντηση
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 08.10.21
Αξίζουν συγχαρητήρια στον κύριο Κατσικάδη και στην Λάμδα γιατί έναν χώρο που παρέμενε αναξιοποίητος για πολλά χρόνια, τον μεταμόρφωσαν σε συνεργασία με τον προηγούμενο δήμαρχό μας κ. Χατζηδάκη, κυριολεκτικά σε ένα πανέμορφο στολίδι όχι μόνο για εμάς εδώ στο Φάληρο αλλά για όλη την Αττική και όχι μόνο.
Απάντηση
ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ πδημαρχος Π Φαληρου 08.10.21
ΑΠΛΑ ,,καταλαβα η επιχειρηση ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟς δεν εκμεταλευεται ,εντατικα τον πλουτον της θαλασσης , αλλα τον προστατευει και τον αξιοποιει.Εννοιες οχι συνηθισμενες, , αποβλεπουν ολοι `εις το επιχειρηματικον κερδος, συνηθως, εδω παρατηρουμε κερδος μεν αλλα και προστασια περιβαλλοντος και καλυτερη ποιοτητα ζωης ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ,ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟΝ και οχι ......αργοπεθαινοντας ΕΙΘΕ ,,,,,,,,να υλοποιουνται επεμβασεις επ αγαθω
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.