ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022, 20:33

ΒΟΥΛΑ

Ανακοίνωση για το ρυμοτομικό σχέδιο στο Κόρμπι της Βάρης

0 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 13:01

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανακοινώνει ότι με την υπ΄αριθμ 232/2021 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 9ΤΣ6ΩΨΖ-ΙΤΛ) αποφασίστηκε η έγκριση του 2ου Πρακτικού του ΣΥΠΟΘΑ Α΄ΠΕ Ανατολικής Αττικής που αφορά στην αναθεώρηση του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου της περιοχής β κατοικίας Κόρμπι, Δ.Ε.Βάρης, καθώς και των σχεδίων που συντάχθηκαν σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.

Επίσης αποφασίστηκε η τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών δημοσιοποίησης. Η ανωτέρω απόφαση και τα σχέδια που την συνοδεύουν είναι αναρτημένα στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://drive.google.com/drive/folders/1FS4ssxRWDr0og7iKYkoqxbgy8-ZDG7Ca?usp=sharing
καθώς και στο Δημοτικό Κατάστημα (Βασ. Κωνσταντίνου 25, Βάρη).

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες να λάβουν γνώση και να εκφράσουν τυχόν αντιρρήσεις εντός 15 ημερών από την ανάρτηση της μελέτης. Οι ενστάσεις θα κατατίθενται στο Δημοτικό κατάστημα της Βάρης (Βασιλέως Κων/νου 25, Βάρη) είτε ηλεκτρονικά στο poleodomia@vvv.gov.gr από 20-9-2021 εώς και τις 8-10-2021.

Ο Δήμαρχος

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.