ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022, 21:41

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάσος Γαϊτάνης: «Θα υπάρξουν σοβαρές ποινές σε όσους εμπλακούν σε πλαστούς εμβολιασμούς»

0 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 17:46

Στο ραδιόφωνο Κανάλι 1 90,4 και στο δημοσιογράφο Β. Ταλαμάγκα φιλοξενήθηκε σήμερα ο κ. Τάσος Γαϊτάνης, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τους πλαστούς εμβολιασμούς και την αύξηση των τιμών. Συγκεκριμένα: 

Για τους εμβολιασμούς

O εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τόνισε ότι για να ελεγχθεί η πανδημία θα πρέπει να προχωρήσει πολύ περισσότερο ο ρυθμός του εμβολιασμού, προκειμένου να χτίσουμε το απαιτούμενο τείχος ανοσίας. Ειδικότερα ο κ. Γαϊτάνης αναφέρθηκε στα φαινόμενα πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού και τόνισε χαρακτηριστικά πως θα υπάρξουν σοβαρές ποινές σε όσους εμπλέκονται σε παράνομες ενέργειες. «Η πολιτεία θα είναι αμείλικτη απέναντι σε τέτοια φαινόμενα», δήλωσε.

Για την αύξηση των τιμών

Για το θέμα των ανατιμήσεων υποστήριξε ότι είναι παγκόσμιο ζήτημα που ξεκινάει από την έλλειψη εργατικού δυναμικού και επηρεάζεται εξίσου σημαντικά από την αύξηση του κόστους ενέργειας. «Προφανώς όλα αυτά επηρεάζουν και την ελληνική οικονομία», δήλωσε. Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση με τις πολιτικές της έχει μειώσει φόρους και εργοδοτικές εισφορές, μείωσε την ανεργία και αύξησε, έστω και λίγο, τον κατώτατο μισθό. Συνεπώς αυξήθηκε το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών. Παράλληλα συμπλήρωσε ότι οι μηχανισμοί του κράτους κάνουν με μεγάλη συνέπεια τον έλεγχο της Αγοράς και κατέληξε λέγοντας ότι το Σάββατο ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη, θα κάνει παρεμβάσεις με στόχο οι όποιες αναταράξεις να επηρεάσουν το λιγότερο δυνατό τους πολίτες. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.