ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022, 21:37

ΕΛΛΑΔΑ

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: 17 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Ηλείας

0 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 18:22

Δεκαεπτά τόνους ζωοτροφών και ειδών πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και της Αντιπεριφέρειας Υγείας και στο πλαίσιο της δράσης «Είμαστε δίπλα σας» για να στηρίξει και να ενισχύσει έμπρακτα τους συμπολίτες μας στις περιοχές που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές στην Ηλεία.

«Είμαστε δίπλα και συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά από τις πυρκαγιές. Διαθέσαμε ήδη 54 γεννήτριες για τους κατοίκους της Εύβοιας και την Αυτοδιοίκηση και αποστείλαμε 20 τόνους ζωοτροφών, που θα βοηθήσουν τους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Σήμερα η αποστολή αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας περιλαμβάνει 10 τόνους ζωοτροφών για αιγοπρόβατα και αμνοερίφια και 7 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των κατοίκων της Ηλείας, που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο προς τις εταιρείες παραγωγής ζωοτροφών που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, όσο και προς τους πολίτες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που αγκάλιασαν τη δράση ‘Είμαστε δίπλα σας’, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας είναι δίπλα στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας», σημειώνει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Το σύνολο της βοήθειας θα παραδοθεί στην Ηλεία και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.