ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022, 21:13

ΒΟΥΛΑ

Πανέτοιμοι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

0 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021, 16:37

Πανέτοιμοι να υποδεχτούν βρέφη και νήπια, από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, είναι οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η Δημοτική Αρχή έχει μεριμνήσει έγκαιρα για όλες τις σχετικές ετοιμασίες και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα δημόσιας υγείας, όπως ορίζουν οι εγκύκλιοι των αρμόδιων Υπουργείων και ο Ε.Ο.Δ.Υ. Συγκεριμένα, το σύνολο των χώρων είναι καθαροί και απολυμασμένοι και το προσωπικό επαρκώς εξοπλισμένο με τα απαραίτητα υλικά προστασίας όπως μάσκες, αντισηπτικά χεριών και γάντια και κατάλληλα προετοιμασμένο για την ασφαλή φιλοξενία βρεφών και νηπίων.

Σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής των βρεφών και νηπίων, από τις αρχές έως τέλη Σεπτεμβρίου θα καλούνται με σειρά προτεραιότητας οι ενδιαφερόμενοι γονείς. Σε πρώτη φάση θα κληθούν οι ωφελούμενες μητέρες του προγράμματος ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής Ζωής για το Σχολικό Έτος 2021-2022» που κατέχουν την αξία τοποθέτησης (VOUCHER) και σε δεύτερη φάση θα κληθούν, σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης στο σχετικό πίνακα, οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι.

Επιπλέον, τα βρέφη-νήπια και το προσωπικό των σταθμών καλύτπονται από το Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης που υλοποιεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και περιλαμβάνει δαπάνες ευρείας νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης από ενδεχόμενο ατύχημα και άλλες καλύψεις, καθ΄ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των σταθμών και μία ώρα πριν (κατά τη μετάβαση) και μία ώρα μετά (κατά την επιστροφή).

Για οποιδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Προϊσταμένη Βρεφονηπιακών Σταθμών, κα Χριστοπούλου Χριστίνα (paidikoi3b@gmail.com – 2108953756).

ΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Δ.Ε. ΒΟΥΛΑΣ


1ος ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΑΣ

Οδυσσέως και Πανός Βούλα

Υπεύθυνη Σταθμού κ. Κότσιαλου Κυριακή ( τηλ.2108900023)

2ος ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΑΣ

Ηρακλειδών 35 Βούλα

Υπεύθυνη Σταθμού κ. Μιχαλοπούλου Ιωάννα ( Τηλ. 2109689357)

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Δ.Ε. ΒΑΡΗΣ

1ος ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ (ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ)

Νικ. Φωκά και Μουτούση Βάρη

Υπεύθυνη Σταθμού κα Ξοχάκη Γεωργία (Τηλ. 2108974745)

2ος ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ (ΜΗΛΑΔΕΖΑ)

Οθωνών 5 Βάρη

Υπεύθυνη Σταθμού κα Νάζου Βασιλική ( τηλ. 2109653222)

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.