ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 14:41

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Εκπτωτική "Κάρτα Δημότη" για τους Ηλιουπολίτες

0 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021, 18:32

Την "Κάρτα Δημότη" στους κατοίκους της Ηλιούπολης που είναι εγγεγραμένοι στα μητρώα του Δήμου προσφέρει ο Δήμος προσπαθώντας να βοηθήσει μ' αυτόν  τον τρόπο τους πολίτες στην παρατεταμένη οικονομική και υγειονομική κρίση. 
 
"Προσπαθούμε σταθερά να βρισκόμαστε κοντά στις ανάγκες της κοινωνίας και μετά την παρατεταμένη οικονομική και υγειονομική κρίση, δημιουργούμε τον νέο θεσμό της «Κάρτας του Δημότη», που ωφελεί τους Δημότες και τις τοπικές επιχειρήσεις.

"Ο νέος θεσμός της «Κάρτας του Δημότη» έχει σκοπό να ενισχύσει τις σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ Δημοτών και Δήμου, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες μας, και αποτελεί άλλο ένα καινοτόμο βήμα, για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και της κοινωνίας" δηλώνει ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης.

Οι κάτοχοι της κάρτας θα έχουν:

- Έκπτωση στο κόστος συμμετοχής τους σε επιμορφωτικά, αθλητικά προγράμματα και προνομιακές τιμές σε παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις του Δήμου Ηλιούπολης.

- Έκπτωση σε καταστήματα εστίασης, εμπορίας και υπηρεσιών και γενικά στις επιχειρήσεις, που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της «Κάρτας Δημότη» και θα διαθέτουν το ειδικό σήμα.

Η κάρτα ισχύει επ’ αόριστον, είναι δωρεάν, εκδίδεται άμεσα, χωρίς κόστος και περιττά δικαιολογητικά και όλοι οι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια του Δήμου Ηλιούπολης έχουν δικαίωμα απόκτησής της.

Εάν είστε δημότης Ηλιούπολης, για να αποκτήσετε την κάρτα, πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση, στον σύνδεσμο:
 https://forms.gle/vHangvACwsvaa6H96

Εάν έχετε επιχείρηση στην Ηλιούπολη και επιθυμείτε να εγγραφείτε στην λίστα των συμβεβλημένων με την κάρτα του Δημότη, πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί:  https://forms.gle/xNi5kSmDfecmmQ62A

Η λίστα των συμβεβλημένων καταστημάτων και επιχειρήσεων και των κατά καιρούς ισχυουσών προσφορών τους, θα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου και θα ανανεώνεται: www.ilioupoli.gr/kartadimoti

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.