ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 22 ΜΑΙΟΥ 2022, 14:35

ΑΛΙΜΟΣ

Ενημέρωση από το Δήμο Αλίμου

0 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021, 20:30

Ο Δήμος Αλίμου κλείνει μέχρι και τη Δευτέρα (9/8/2021) όλα τα πάρκα-άλση που έχουν περίφραξη, ενώ στους υπόλοιπους χώρους πρασίνου (Λόφοι κ.λπ.) θα υπάρχουν διαρκώς περιπολίες από κλιμάκια δημοτικών υπαλλήλων και εθελοντών, ώστε να εντοπιστεί έγκαιρα τυχόν εκδήλωση φωτιάς. Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία κοινού σε άλση και πάρκα μέχρι και τη Δευτέρα (9/8/2021), όπως προβλέπει η ΠΝΠ που εκδόθηκε εχθές (ΦΕΚ Α' 138/2021).

Παρακαλούνται ιδιαίτερα οι περίοικοι των πάρκων που έχουν οπτική επαφή με το πράσινο και τους κοινόχρηστους χώρους να είναι σε επιφυλακή για τον εντοπισμό τυχόν εστιών φωτιάς.

Ο Δήμος Αλίμου είναι σε διαρκή συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την Πυροσβεστική, ώστε να συντονίζονται οι ενέργειες και να υπάρχει αλληλοβοήθεια, όπου χρειαστεί. Ήδη ο Δήμος Αλίμου έχει διαθέσει μία υδροφόρα με οδηγό στον 7ο Σταθμό Πυροσβεστικής, η οποία συμμετέχει σε δασοπυρόσβεση στις Αφίδνες.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ: είναι συγκινητική η ανταπόκριση των Αλιμιωτών στην πρωτοβουλία του Δήμου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους. Εκτός από την προσφορά ειδών, πολλοί κάτοικοι του Αλίμου προσφέρονται να βοηθήσουν και εθελοντικά στην προσπάθεια
.
Με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών, η Κοινωνική Υπηρεσία (Αυξεντίου & Αριστοτέλους, ισόγειο) θα παραμείνει ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΝΟΙΧΤΗ, για να συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης σήμερα Παρασκευή (6/8/2021), όλο το Σαββατοκύριακο και όλη τη Δευτέρα (9/8/2021). Το ωράριο για κάθε μέρα (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα) είναι: 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Σήμερα στις 5 το απόγευμα συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο για ενημέρωση και συντονισμό σχετικά με τη δύσκολη κατάσταση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Για κάθε νεότερη εξέλιξη και πληροφορία, θα ακολουθήσει επόμενη Ανακοίνωση.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.