ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022, 10:13

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Ελλάδα 120 πυροσβέστες από την Ουκρανία

0 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021, 19:14
Θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του πύρινου μετώπου στην Εύβοια

Αρχίζουν να φθάνουν από χώρες που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της Ελλάδας για βοήθεια. ενισχύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. 

Συγκεκριμένα φτάνουν σήμερα 130 Πυροσβέστες από την Ουκρανία για να ενισχύσουν τις δυνάμεις που επιχειρύν στη Βόρειο Εύβοια. 

Οι Ουκρανοί πυροσβέστες φτάνουν στην Ελλάδα στο πλαίσιο της συνεχώς διευρυνόμενης διεθνούς βοήθειας.

Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένοι πυροσβέστες που έρχονται στην Ελλάδα από την Ουκρανία στο πλαίσιο συνεννόησης των κυβερνήσεων των δύο χωρών, ταξίδευουν στη χώρα μας με αεροσκάφος, το κόστος για το οποίο κάλυψε ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης.

Στα μέτωπα της φωτιάς επιχειρούν από το πρωί και οι 83 πυροσβέστες που έφτασαν τη νύχτα από τη Γαλλία, η οποία είναι μεταξύ των χωρών που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα για βοήθεια που επέβαλε η Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.