ΓΔ: 891,30 -0,38% EUR/USD: 1,1654

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Κατάλληλα για κολύμβηση τα νερά στο Παλαιό Φάληρο

0 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, 12:18

Κατάλληλα για κολύμβηση κρίθηκαν όλα τα δείγματα νερών κολύμβησης του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μικροβιολογικών αναλύσεων που διενεργήθηκαν στις 25.5.2021, 23.6.2021 από το αρμόδιο Τμήμα Παρακολούθησης και Προστασίας υδάτινων πόρων της Δ/νσης Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Η Δ/νση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής εφαρμόζει κάθε χρόνο πρόγραμμα παρακολούθησης ποιότητας των νερών στις ακτές κολύμβησης της Περιφέρειας Αττικής, λαμβάνοντας μηνιαία δείγματα νερών κολύμβησης μέχρι και τον Οκτώβριο κάθε έτους.

Τα σημεία δειγματοληψίας των νερών κολύμβησης για το Δήμο Παλαιού Φαλήρου είναι τα εξής:

• «Έδεμ – Φλοίσβος 1» (ακτή στο ύψος της οδού Νηρηίδων)
• «Έδεμ – Φλοίσβος 2» (ακτή μπροστά στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβος)
• «Έδεμ – Φλοίσβος 3» (ακτή στο ύψος της οδού Αχιλλέως)

Για την ενημέρωσή σας σχετικά με τα αποτελέσματα του προγράμματος παρακολούθησης της ποιότητας των νερών των ακτών κολύμβησης, επικοινωνείτε με την Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής στα τηλέφωνα 2103725744, 2103725702 ή επισκεφτείτε τον σύνδεσμο της Περιφέρειας Αττικής.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.