ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022, 23:35

ΕΛΛΗΝΙΚΟ

"Σουρμένα Fans" εναντίον Δημάρχου Γλυφάδας

0 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, 17:18

Στην κυριολεξία στα κάγκελα έχουν ανέβει οι οπαδοί της ιστορικής ομάδας των Σουρμένων εξ αιτίας του Δημάρχου Γλυφάδας κ. Παπανικολάου.

Αφορμή η διεκδικητική αγωγή που κατέθεσε εναντίον του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης  διεκδικώντας μετά από 100 χρόνια, μεταξύ των άλλων και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ένωσης Σουρμένων.

Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της περιοχής και τους πρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν μετά την Μικρασιατική Καταστροφή και των διωγμό τους απο τους Τούρκους.

Στο συγκεκριμένο γήπεδο έχουν παίξει μπάλα γενιές ολόκληρες Σουρμενιωτών ενώ οι οπαδοί της ομάδας των Σουρμένων είναι ιδιαίτερα θερμοί στις εκδηλώσεις τους.

Από την απέναντι πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της διοίκησης του Δήμου Γλυφάδας φέρεται να μην τους υπολογίζουν ιδιαίτερα και να τους χαρακτηρίζουν ως αμελητέα ποσότητα σημειώνοντας ότι σε λίγο καιρό θα χρειαστεί να βρουν νέα έδρα καθώς στο συγκεκριμένο γήπεδο θα στεγαστεί ομάδα της Γλυφάδας.


Η ανάρτηση

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.