ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 18:46

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ηλιούπολη: H σημαία της Παλαιστίνης αιτία κριτικής στη δημοτική αρχή

0 31 ΜΑΙΟΥ 2021, 17:48

Την απόφαση της δημοτικής αρχής Ηλιούπολης να αναρτήσει τη σημαία της Παλαιστίνης σε ένδειξη συμπαράστασης κατά τη διάρκεια των πολεμικών συγκρούσεων με το Ισραήλ, σχολιάζει ο επικεφαλής της παράταξης "Η πόλη που θέλω" Γαβριήλ Αραμπατζής καυτηριάζοντας το γεγονός ότι δεν δόθηκε εκ μέρους του δημάρχου καμία εξήγηση σχετικά με τη λογική αυτής της πράξης. 

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

"Ο Δήμαρχος της πόλης μας αποφάσισε να ασχοληθεί και με την εξωτερική πολιτική αναρτώντας τη σημαία της Παλαιστίνης στο Δημαρχείο.

Δε δόθηκε καμία εξήγηση σχετικά με τη λογική αυτής της πράξης και ποια συμφέροντα της Ηλιούπολης εξυπηρετεί αυτή η κίνηση.

Ο Δήμαρχος καλό θα ήταν να ασχοληθεί με τα προβλήματα της πόλης και να αφήσει την εξωτερική πολιτική. Ας βρει άλλους τρόπους να γίνει διάσημος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η επαναστατική γυμναστική και η κάθοδος στην κεντρική πολιτική σκηνή δεν πρέπει να γίνεται σε βάρος της πόλης.

Θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε ότι κινήσεις τέτοιας σοβαρότητας θα πρέπει να τις γνωστοποιεί πρώτα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να εμφανίζονται όλα τα στοιχειά επιστολές, έγγραφα που έχουν σταλεί από τον Παλαιστίνιο Πρέσβη. Επίσης, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η διπλωματική αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης, στις 21 Μαΐου έκανε στροφή 180° από τις αρχικές θέσεις, αποστέλλοντας επιστολή στην οποία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών κου Δένδια μετά τη συνάντηση του με τον Παλαιστίνιο Πρωθυπουργό.

Κύριε Δήμαρχε, ας αφήσουμε λοιπόν την εξωτερική πολιτική σε αυτούς που γνωρίζουν καλύτερα και ας ασχοληθούμε με τα προβλήματα της πόλης μας που συσσωρεύονται".
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.