ΓΔ: 894,74 0,69% EUR/USD: 1,1599

ΓΛΥΦΑΔΑ

ΕΑΥΝΑ/Α: Σύντομα η μόνιμη λύση για τη μεταστέγαση των Υπηρεσιών της Ν/Α Αττικής

0 31 ΜΑΙΟΥ 2021, 17:05

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, αφουγκραζόμενη την ανησυχία των συναδέλφων που υπηρετούν στο Α΄ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής αναφορικά με τη μεταστέγαση της Υπηρεσίας τους, άμεσα απέστειλε σχετικό έγγραφο στον Αρχηγό και τον Προϊστάμενο Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αναδεικνύοντας τα προβλήματα που υφίστανται από την μεταστέγαση.

Κατόπιν αυτού, η Ένωση έλαβε από το Αρχηγείο τη διαβεβαίωση πως η συγκεκριμένη Υπηρεσία, ενδέχεται αρχικά να μεταστεγαστεί για μικρό χρονικό διάστημα στη Βορείου Ηπείρου αρ. 50 στην Γλυφάδα και κατόπιν μόνιμα στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού και συγκεκριμένα στο πρώην κτίριο της Πολιτικής Αεροπορίας, το οποίο είχε παραχωρηθεί τον προηγούμενο Μάιο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στο εν λόγω κτίριο, θα μεταστεγαστεί εκτός του Α΄ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής, η Πυροσβεστική και όλες οι Υπηρεσίες της Ν/Α Αττικής. Στόχος είναι να μην υφίσταται καμία Υπηρεσία σε κτίριο για το οποίο θα δίδεται μηνιαίο μίσθωμα από το Κράτος, όπως συμβαίνει τώρα. Όλες οι Υπηρεσίες θα στεγάζονται πλέον σε δημόσιο κτίριο, αποκομίζοντας σε βάθος χρόνου υψηλό οικονομικό όφελος για το Ελληνικό Κράτος.

Η Ένωση αναφέρει πως από την πρώτη στιγμή που παραχωρήθηκε το κτίριο, αλλά και σε προγενέστερο χρόνο με έγγραφό της, είχε θέσει στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία το ζήτημα της μεταστέγασης των Υπηρεσιών της Ν/Α Αττικής έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να μην διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών, διασφαλίζοντας αφενός μεν τις καλύτερες συνθήκες επαγγελματικής διαβίωσης των αστυνομικών, αφετέρου δε την απρόσκοπτη εκτέλεση των καθηκόντων τους, πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.