ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 17:59

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου μαζεύει καπάκια

0 28 ΜΑΙΟΥ 2021, 16:07

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου ξεκινά, μια σημαντική περιβαλλοντική συνεργασία με την Οργάνωση Athens Makerspace για το πρόγραμμα Precious Plastic Lab, που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο.

Τι είναι το Precious Plastic lab;

Πρόκειται για ένα εργαστήριο με μηχανήματα ανακύκλωσης το οποίο εξειδικεύεται στην επεξεργασία πλαστικών απορριμμάτων με σκοπό τη μετατροπή τους σε χρήσιμα προϊόντα.

Τα πλαστικά καπάκια είναι το πιο χρήσιμο είδος πλαστικού για τα μηχανήματα και ταυτόχρονα το λιγότερο ανακυκλώσιμο 

Ξεκινάμε να μαζεύουμε καπάκια σε μια δράση που θα οδηγήσει στην ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίησή τους για καλό σκοπό! Γιατί αυτές οι δυο πράξεις: η ανακύκλωση και η επαναχρησιμοποίηση είναι το μέλλον του πλανήτη μας 

Πώς λειτουργεί η δράση;

Κρατείστε τα καπάκια από τα μπουκάλια και παραδώστε τα στο ισόγειο του Δημαρχείου! 

Για σχολεία και καταστηματάρχες που συγκεντρώνουν μεγαλύτερες ποσότητες, η Athens Makerspace σε συνεργασία με το Δήμο αναλαμβάνει τη συλλογή τους! Τηλέφωνο επικοινωνίας 213 2007726 (8πμ-9μμ)

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.