ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022, 10:29

ΒΟΥΛΑ

Το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής, η Βούλα και τα... Βούλα (video)

1 25 ΜΑΙΟΥ 2021, 13:59

Οσο και να θες να το δεις χιουμοριστικά δεν μπορεί παρά να σε πιάσει και μια θλίψη για το επίπεδο γενικών γνώσεων που διαπιστώνεις πως δεν υπάρχει σε μεγάλο κομμάτι των νεοελλήνων. 

Από τις επικές απαντήσεις, συνήθως τις παραμονές των εθνικών επετείων για τους λόγους για τους οποίους μας προέκυψαν αυτές οι επέτειοι και ποιους τιμούμε, μέχρι τα τηλεπαιχνίδια γνώσεων στην ελληνική τηλεόραση. 


Παράδειγμα, σε ένα από τα πρόσφατα επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού "Ο τροχός της τύχης" όπου παίκτρια κλήθηκε να λύσει το γρίφο "Γραφείο προϋπολογισμού του κράτους στη Βουλή". 

Ο γρίφος είχε σχεδόν αποκαλυφθεί και η παίκτρια είπε πως θα τον λύσει. Γεμάτος χαρά ο παρουσιαστής περίμενε να ακούσει τη σωστή απάντηση και να τις ανακοινώσει τα χρήματα που θα έβαζε στο ταμείο της. Τι απάντησε η παίκτρια; "Γραφείο προϋπολογισμού του κράτους στη... Βούλα". Κι επειδή είχε και δεύτερη ευκαιρία να διορθώσει το λάθος επανήλθε, με τον παρουσιαστή να είναι βέβαιος ότι κατάλαβε το λάθος της και θα δώσει τη σωστή απάντηση. 

Αμ δε. Επειδή της φάνηκε πως ένα γραφείο προϋπολογισμού του κράτους ήταν... λίγο για τη Βούλα, είπε: "Γραφεία προϋπολογισμού του Κράτους στη Βούλα". 

Έχασε φυσικά και κλήθηκε η άλλη παίκτρια να λύσει το γρίφο. Αφού αγόρασε και ένα γράμμα για βοήθεια, στη συνέχεια μάθαμε πως υπάρχει μια περιοχή της Ελλάδας που μέχρι τότε δεν την είχαμε ξανακούσει που διαθέτει γραφείο προϋπολογισμού του κράτους. 

Η απάντηση της παίκτρια ήταν: "Γραφείο προϋπολογισμού του Κράτους στα... Βούλα!!!" 

Κι εκεί, επειδή βλέπαμε το τηλεπαιχνίδι, μας έπεσαν τα μαλλιά και το σαγόνι μαζί. 

Δείτε το βίντεο. Μπορείτε να γελάσετε και να λυπηθείτε ταυτόχρονα.  


Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Καθηγητής 28.05.21
Το είδα και εγώ. Αλλά να ήταν μόνο αυτά ...
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.