ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ανοίγουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο Παλαιό Φάληρο

0 14 ΜΑΙΟΥ 2021, 10:21

Στο πλαίσιο ενημέρωσης αθλητών και αθλουμένων, σχετικά με την λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Πολιτιστικού Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου και με βάση τις υποδείξεις και τις οδηγίες των επιστημόνων και των ομοσπονδιών των αθλημάτων ( Φ.Ε.Κ. 1872, 08/05/21 - Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού), ανακοινώνεται ότι επιτρέπεται πλέον η χρήση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για ατομικές και ομαδικές προπονήσεις, από όλους τους αθλητές και αθλούμενους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ειδικότερα:

• Από Παρασκευή 14/5 επιτρέπεται η χρήση των διαδρομών του Ρέστειου Κολυμβητηρίου (δεξαμενή 33Χ25) για το κοινό, ομάδες κολύμβησης, ομάδες υδατοσφαίρισης και προγράμματα, έως 5 άτομα ανά διαδρομή.

• Aπό Τετάρτη 12/5 επιτρέπεται η χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ, για προπονήσεις αθλητικών σωματείων και από Δευτέρα 7/6 επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων (έως 50 άτομα σύμφωνα με την αναλογία που προβλέπεται βάσει των τετραγωνικών)

• Από Δευτέρα 17/5 επιτρέπεται η χρήση του γηπέδου ποδοσφαίρου ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ για προπονήσεις και από Τρίτη 1/6 επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων, χωρίς παρουσία κοινού.

Σημειώνεται, ότι παράλληλα με τα παραπάνω, λειτουργούν κανονικά - καθώς δεν έκλεισαν ποτέ, ο στίβος και τα γήπεδα τένις ενώ σε όλη την διάρκεια της καραντίνας πραγματοποιήθηκαν από την διοίκηση του ΠΟ.Α.ΚΕ. σημαντικές παρεμβάσεις συντήρησης, ανακαίνισης και καλλωπισμού.

Επίσης τονίζεται, ότι δεν θα γίνεται χρήση αποδυτηρίων, θα πραγματοποιείται από την διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου σχολαστικός καθαρισμός και απολύμανση των εγκαταστάσεων επί καθημερινής βάσεως, στα διαστήματα που ορίζονται από τις σχετικές εγκυκλίους ενώ είναι υποχρεωτικά τα διαγνωστικά τέστ ανά εβδομάδα, σε όλα τα αθλήματα, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.

Σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζουμε πως θα πρέπει να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (αποστάσεις ασφαλείας, χρήση αντισηπτικού, προσωπική υγιεινή κλπ) για τη διασφάλιση της υγείας όλων των αθλουμένων.

O Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Κέντρου Μιχάλης Κουμεντάκος, εύχονται «καλή επιστροφή τόσο στις ατομικές όσο και στις ομαδικές προπονήσεις, για τους αθλητές αλλά και τους αθλούμενους κάθε ηλικίας και ζητούν από όλους, εφαρμογή των σχετικών οδηγιών προπόνησης, υγιεινής και αποστασιοποίησης, προκειμένου με υπομονή και πειθαρχία να επανέλθουμε στην κανονικότητα χωρίς προβλήματα».

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.