ΓΔ: 858,93 -4,45% EUR/USD: 1,1320

ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη 2η διαδικτυακή έκθεση “FOOD MARKET SHOW 2021”

0 11 ΜΑΙΟΥ 2021, 13:54

Στη 2η διαδικτυακή έκθεση για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά “FOOD MARKET SHOW 2021”, η οποία διοργανώνεται από τις 11 έως τις 14 Μαΐου 2021 από την εταιρεία GREAT EXHIBITIONS, συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας.

Με σταθερό γνώμονα την ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται στο πλευρό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων προσφέροντας εναλλακτικούς τρόπους εξωστρέφειας.

Μέσα από τη διαδικτυακή έκθεση “FOOD MARKET SHOW 2021” και μέσω ενός λειτουργικού και έξυπνου ψηφιακού περιβάλλοντος παρέχεται η δυνατότητα σε 31 επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις και να παρουσιάσουν τα πιο αντιπροσωπευτικά προϊόντα της περιοχής, που αποτελούν και τους καλύτερους «πρεσβευτές» της εξαιρετικής ποιότητας της ντόπιας παραγωγής και της γνήσιας μακεδονικής διατροφής σε αγοραστές από 90 και πλέον χώρες μέχρι σήμερα (όπως: Αίγυπτος, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Εσθονία, ΗΑΕ, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ιταλία, Ισπανία, Ισραήλ, Καναδάς, Κουβέιτ, Κύπρος, Μάλτα, Μονακό, Ολλανδία, Ουγγαρία, Παναμάς, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σουηδία, Νορβηγία, Ισλανδία, Σιγκαπούρη, Τσεχία) και πολλές άλλες χώρες, οι οποίοι εκπροσωπούν τον κλάδο της οργανωμένης λιανικής πώλησης, του χονδρεμπορίου, των ξενοδοχείων και της μαζικής εστίασης.

«Αξιοποιούμε τα ψηφιακά εργαλεία προώθησης των τροφίμων και ποτών, της γαστρονομίας και του παραγωγικού τομέα της Περιφέρειας μας που μπορούν να εξασφαλίσουν δυναμική διείσδυση στις αγορές του εξωτερικού. Ενισχύουμε την εξωστρέφεια της τοπικής μας οικονομίας και την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και προετοιμάζουμε το έδαφος για την επαναφορά σε live εκθεσιακά γεγονότα στο άμεσο μέλλον. Με τη συμμετοχή μας σε άλλη μία μεγάλη διοργάνωση όπως είναι η FOOD MARKET SHOW, αποδεικνύουμε για μία ακόμη φορά ότι ενωμένοι, μέσα από κοινές συντεταγμένες προσπάθειες και με συνεργασία, μπορούμε να κάνουμε πράξη την ανταγωνιστικότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια της οικονομίας για το μέλλον της Κεντρικής Μακεδονίας» τόνισε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρης Μπάτος. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.