ΓΔ: 858,93 -4,45% EUR/USD: 1,1320

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Σπανάκης: Nα συνεχίσει τη λειτουργία του το Κέντρο Διανομής ΕΛ.ΤΑ Ηλιούπολης

0 6 ΜΑΙΟΥ 2021, 21:06

Ερώτηση προς τον Υπουργό Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης κατέθεσε ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, με την οποία τονίζει την άμεση ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας του Κέντρου Διανομής ΕΛ.ΤΑ Ηλιούπολης.

Ο κ. Σπανάκης αναφέρει πως «η ενδεχόμενη απομάκρυνση του Κέντρου Διανομής των ΕΛ.ΤΑ της Ηλιούπολης θα επέφερε προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων και των επιχειρήσεων της περιοχής», επειδή, όπως επισημαίνει, «πρόκειται για μια αναπτυσσόμενη πόλη με πρόσθετες ανάγκες και με ανάγκη ενίσχυσης των ήδη υφιστάμενων υποδομών» τη στιγμή που το ενδεχόμενο κλεισίματος του Κέντρου Διανομής θα είχε ως αποτέλεσμα «το να διανύουν οι διανομείς καθημερινά μεγαλύτερες αποστάσεις και μάλιστα σε έναν Δήμο με οικιστική έκταση άνω των 7.000 στρεμμάτων», ζήτημα που έχει αναδείξει και το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης με ομόφωνο ψήφισμα του.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο κ. Σπανάκης ρωτάει τον αρμόδιο Υπουργό αν προτίθεται να προχωρήσει η Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ σε άμεση αναστολή του κλεισίματος του Κέντρου Διανομής των ΕΛ.ΤΑ Ηλιούπολης, σε ποιες άλλες ενέργειες προτίθεται να προχωρήσει η Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ, προκειμένου να ενισχυθεί σε προσωπικό το Κέντρο Διανομής Ηλιούπολης για την καλύτερη καθημερινή εξυπηρέτηση της διανομής στην ευρύτερη περιοχή, δεδομένων των αυξημένων προβλημάτων που υπάρχουν καθώς και αν προτίθεται να προχωρήσει η Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ σε άμεση συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης για την επίλυση του προβλήματος που προέκυψε.  

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.