ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 08:23

ΓΛΥΦΑΔΑ

H ΠΟΕ - ΟΤΑ καταγγέλει τον Δήμαρχο Γλυφάδας για "απαράδεκτη συμπεριφορά"

0 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021, 20:56

Με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ - ΟΤΑ καταγγέλει απερίφραστα και κατηγορηματικά τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου και όλα τα εμπλεκόμενα μέλη της διοίκησής του για την απαράδεκτη, αυταρχική και τραμπούκικη συμπεριφορά τους απέναντι στους εργαζόμενους του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης και τους ενημερώνει ότι δεν δέχονται απειλές και εκφοβισμούς από κανέναν. 

Το γεγονός που προκάλεσε την έκδοση της ανακοίνωσης εκ μέρους του συνδικαλιστικού οργάνου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι οι μηνύσεις που κατέθεσε ο δήμος Γλυφάδας σε βάρος υπαλλήλων του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, που εργάζονταν σε χώρο ιδιοκτησίας του δήμου και στον οποίο χώρο εισέβαλλαν αντιδήμαρχοι και διοικητικό προσωπικό του δήμου Γλυφάδας απαιτώντας από τους εργαζόμενους να αποχωρήσουν.  

Το κεντρικό συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση αφού καταγγέλει τη συμπεριφορά του δήμαρχου και των μελών της διοίκησής του τον καλεί να αποσύρει τις μηνύσεις προειδοποιώντας πως σε διαφορετική περίπτωση η αντίδραση θα είναι δυναμική και μαζική. 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ - ΟΤΑ 
Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.