ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 19:01

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Επίσημη πρόσκληση της Ελληνικής Ομογένειας στον Δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης

1 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021, 17:50

Ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης είχε την εξαιρετική τιμή να προσκληθεί, με αφορμή τις τιμητικές εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων στις 19 Μαϊου, από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Αμερικής & Καναδά, στις εκδηλώσεις και στα αποκαλυπτήρια μνημείου για την γενοκτονία στην περιοχή του Norwalk, στnν Πολιτεία του Connecticut.

Την πρόσκληση απηύθυναν ο ομογενής Γερουσιαστής του Ρόουντ Άιλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και Πρόεδρος της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ) Λεωνίδας Ραπτάκης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Κώστα Τσιλφίδη, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για την ανέγερση του Παγκόσμιου Μεγάρου Ποντιακού Ελληνισμού στα Σούρμενα Ελληνικού.

Στα πλαίσια της επίσκεψης θα υπάρξουν συναντήσεις εργασίας με την Ελληνική Ομογένεια ενώ παράλληλα θα δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες αδελφοποίησης με την πολιτεία του Rhode Island προκειμένου να ενδυναμωθεί η σχέση του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με μία περιοχή που ζουν και δραστηριοποιούνται τα πιο δραστήρια και δυναμικά μέλη της Ελληνικής Ομογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΣΗΜ: Σε περίπτωση αναβολής των εκδηλώσεων λόγω κορωνοϊού η επίσκεψη θα μεταφερθεί στις 15 Νοεμβρίου. 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Ανέστης 27.04.21
Μετά την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων καιρός είναι να έλθει και η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.