ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 09:44

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ελληνικό - Αργυρούπολη: Ενώνει τις δυνάμεις του με την "Ενωμένη Πόλη" ο Τάσος Κορίλλης

0 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021, 16:28

Πιστή στην ιδέα των συνεργασιών και της σύνθεσης των απόψεων που έχουν κοινό στόχο την πρόοδο της πόλης, η διοικούσα παράταξης του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης "Ενωμένη Πόλη" χτίζει μια ακόμα συνεργασία, αυτή τη φορά με τον Τάσο Κορίλλη ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με την παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου.

Αποτέλεσμα σύνθεσης τριών παρατάξεων μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες η "Ενωμένη Πόλη" πριν από αρκετά χρόνια πια, γνωρίζει πολύ καλά πως η ισχύς προς όφελος των δημοτών βρίσκεται στην ένωση των πολιτικών εκείνων δυνάμεων οι οποίες μπορούν να βρουν κοινούς στόχους και τρόπους σκέψης.  

Απ' ότι φαίνεται ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Τάσος Κορίλλης βρήκαν τα κοινά τους σημεία και αποφασίστηκε η συστράτευσή του στη δημοτική παράταξη που διοικεί με επιτυχία το Δήμο από το 2014. 

Όπως ανακοίνωσε η "Ενωμένη Πόλη", "μετά από συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος και Επικεφαλής της Ενωμένης Πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος με τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Κορίλλη Τάσο, αποφασίστηκε η συστράτευσή του με τη δημοτικη παράταξη της επιτυχημένης διοίκησης της πόλης, δεδομένου ότι μέσα από τη συζήτηση διαπιστώθηκαν οι κοινές θέσεις και αντιλήψεις που υπάρχουν όχι μόνο για την επένδυση του Ελληνικού αλλά και για όλα τα μεγάλα αυτοδιοικητικά ζητήματα που απασχολούν την πόλη".

"Ο Τάσος Κορίλλης" τονίζεται στην ανακοίνωση, "που προέρχεται από τη γνωστή εκπαιδευτική οικογένεια της περιοχής μας, γεννήθηκε στην Αργυρούπολη ενώ μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο Ελληνικό. Σήμερα είναι εν ενεργεία εκλεγμένος Αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης των Ελλήνων Χημικών ενώ ταυτόχρονα είναι Επικεφαλης του Τομεα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας επίσης σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Έχει παράλληλα εμπειρία διοίκησης ως μέλος διοικητικών συμβουλίων σε μεγάλους οργανισμούς ενώ υπηρετεί την εκπαέδευση ως καθηγητής σε μεγάλο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Ο Τάσος σηκώνει τα μανίκια, προτάσσει τα αυτοδιοικητικά κριτήρια και με την εμπειρία του στη διοίκηση θα δουλέψει πλάι μας για την πόλη που γεννήθηκε και αγαπά από τη θέση της νεοσύστατης Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου ενώ παρώλληλα θα αξιοποιηθεί στο άμεσο μέλλον και σε αντικείμενα παιδείας και κοινωνικής πολιτικής, που αποτελούν το πεδίο δράσης του αλλά και το επίκεντρο της πολιτικής μας για το Δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης.

Η Ενωμένη πόλη είναι η μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη της πόλης μας που διαρκώς διευρύνει τις δυνάμεις της για μία ακόμα νικηφόρα εκλογική μάχη το 2023". 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.