ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 18:00

ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ελληνικό: O Κορτζίδης δεν "κατάλαβε" την παράνομη εισβολή του δημάρχου Γλυφάδας σε ιδιοκτησία του δήμου

γράφει ο Ειδικός Συνεργάτης 0 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021, 17:20

Αρνήθηκε να ψηφίσει το ψήφισμα που έφερε ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κορτζίδης, σχετικά με την εισβολή αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Γλυφάδας σε ιδιόκτητο οικόπεδο του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, οι οποίοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν τους εργαζομένους του δήμου που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στην εγκατάσταση με πρόστιμα, γιατί δήθεν βρίσκονταν σε ιδιοκτησία του δήμου Γλυφάδας και έπρεπε να φύγουν άμεσα. (Απίστευτο: Αντιδήμαρχοι Γλυφάδας "μπούκαραν" σε ιδιοκτησία του δήμου Ελληνικού - Κατέληξαν στο τμήμα)

Και ενώ θα περίμενε κανείς ο κ. Χρήστος Κορτζίδης να υπερασπιστεί με θέρμη το ψήφισμα και την ιστορία του Ελληνικού, καθώς στη συγκεκριμένη έκταση που ανήκει στο Ελληνικό, επί του αείμνηστου πατέρα του Κώστα Κορτζίδη κατασκευάστηκαν αθλητικές κ. ά. εγκαταστάσεις, εκείνος έριξε την μπάλλα στην εξέδρα και απείχε της ψηφοφορίας.

Λογικό θα πεί κάποιος καθώς οι σχέσεις του με τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Παπανικολάου χαρακτηρίζονται κάτι παραπάνω από θερμές καθώς στην μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε καταθέσει σε βάρος του ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, ο δήμαρχος Γλυφάδας είχε καταθέσει ως μάρτυρας, υπερασπιζόμενος με θέρμη τον Χρ. Κορτζίδη. (Χρήστος Κορτζίδης - Γιώργος Παπανικολάου, μία σχέση αδελφική)

Θα πει κάποιος ότι στην πολιτική μπορεί να υπάρχουν και τα πολιτικά "γραμμάτια" τα οποία έρχεται ώρα που ζητούν εξόφληση. Καμία αντίρρηση. Όμως αυτή η "εξόφληση" να μη γίνεται σε βάρος της πόλης που υπηρετείς γιατί τότε υπάρχει πρόβλημα.

Να σημειώσουμε ότι από την αντιπολίτευση υπέρ του ψηφίσματος τάχθηκαν οι κ.κ Μπούφης και Στέφας.

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ
Αντιδήμαρχοι του δήμου Γλυφάδας με υπηρεσιακά στελέχη εισέβαλαν σε ιδιοκτησία του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης παρακωλύοντας την λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας, υποστηρίζοντας ότι το συγκεκριμένο εργοτάξιο, δήθεν ανήκει στα διοικητικά όρια του δήμου Γλυφάδας, ενώ οι ίδιοι σύμφωνα με το υπ. αριθμ. πόρισμα (ΥΠΕΝ/ΣΕΝΕ/15883/1097) του Σώματος Επιθεωρητών Περιβάλλοντος είναι υπόλογοι για υποβάθμιση του περιβάλλοντος πραγματοποιώντας παράνομες εργασίες πάνω στο ρέμα Ευρυάλης και εκτεταμένες χωματουργικές εργασίες δίπλα από το εργοτάξιο Ελληνικού αλλάζοντας την τοπογεωγραφία της περιοχής.

Παράλληλα δημοτικοί αστυνομικοί του ίδιου δήμου απείλησαν υπαλλήλους του δήμου μας με διοικητικά πρόστιμα.

Καταδικάζουμε την απερίγραπτη και θρασύτατη αυτή ενέργεια, και καλούμε τον Δήμαρχο Γλυφάδας να σταθεί επιτέλους στο ύψος του θεσμού που υπηρετεί.

Όλες οι απαντήσεις στον δήμο Γλυφάδας θα δοθούν στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, με θεσμικό τρόπο όπως αρμόζει σε μία δημοτική αρχή και όχι με παρελκυστικές τακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.