ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 19:11

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Γιάννης Φωστηρόπουλος: Στηρίζουμε τον αγώνα των επιχειρήσεων της πόλης μας

0 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021, 17:50

"Στο πλαίσιο της δράσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, μαζί με τον Πρόεδρό του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, διανείμαμε σήμερα υγειονομικό υλικό και ενημερωτικά φυλλάδια σε εμπορικά καταστήματα του Παλαιού Φαλήρου" δήλωσε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος .

"Με χαρά διαπιστώσαμε την πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε όλες τις επιχειρήσεις που ξεκίνησαν την επαναλειτουργία τους.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου με στοχευμένα μέτρα ελάφρυνσης έχει στηρίξει και θα συνεχίσει να στηρίζει για όσο είναι αναγκαίο, τον αγώνα των επιχειρήσεων της πόλης μας, καθώς πιστεύουμε πως αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας". 

Η δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

Με στόχο, αφενός την προστασία της δημόσιας υγείας και αφετέρου την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, βρίσκονται στο πλευρό καταστηματαρχών, εργαζομένων και καταναλωτών, διανέμοντας μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια για τη σωστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων.

Η δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου στο νότιο τομέα ξεκίνησε σήμερα από τον Άγιο Δημήτριο όπου στις 10 το πρωί, μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. ΓιάννηΧατζηθεοδοσίου, τη Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου κ. Μαρία Ανδρούτσου και εκπροσώπους του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής, επισκέφθηκαν  καταστήματα της τοπικής αγοράς.

Αμέσως μετά, στις 12 το μεσημέρι, η δράση συνεχίστηκε στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Η διανομή ξεκίνησε από τη συμβολή των οδών Αγ. Αλεξάνδρου και Αμφιτρίτης. 
Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.