ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 18:44

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Προμήθεια απινιδωτών για δημόσιους χώρους από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

0 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021, 17:38

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας που τιμάται κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου παρέλαβε σήμερα 6 απινιδωτές τελευταίας γενιάς, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στο Δημαρχείο και σε άλλα Δημοτικά κτήρια και υποδομές.

Η παρουσίαση των απινιδωτών και της λειτουργίας τους έγινε σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του Δημαρχείου, παρουσία στελεχών του Δήμου, όπου είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τη χρήση τους και την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών.

Καθώς οι απινιδωτές σε δημόσιους χώρους σώζουν ζωές, η σημερινή πρωτοβουλία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τους εργαζόμενους αλλά και τους δημότες και συνιστά μια σπουδαία δράση προσφοράς και πρόληψης.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και την προμήθεια των απινιδωτών τόνισε ότι « εφέτος που ο η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας εξαιτίας της πανδημίας αποκτά ιδιαίτερη σημασία αλλά και ξεχωριστό συμβολισμό, στέλνουμε το μήνυμα της πρόληψης αλλά και της συστηματικής και υπεύθυνης προσπάθειας για τα θέματα δημόσιας υγείας. Συνεχίζουμε με όραμα και σχέδιο τις πολιτικές μας πρόνοιας, ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης, δημόσιας υγείας και κοινωνικής προσφοράς και υιοθετώντας το σύνθημα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, χτίζουμε έναν πιο δίκαιο και υγιή κόσμο για τον κάθε ένα».

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.