ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 18:25

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ελληνικό - Αργυρούπολη: Πρότυπα πάρκα και για τους τετράποδους φίλους

0 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021, 10:47

Η φιλοσοφία για πρότυπα πάρκα όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τους τετράποδους φίλους του γεννήθηκε στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης  με την ανάληψη της διοίκησης από τον σημερινό δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο.

Ο πρώτος χώρος ειδικά για τους σκύλους δημιουργήθηκε το 2015 στο Οικογενειακό Πάρκο της Αγίας Παρασκευής.  

Σήμερα στο Δήμο υπάρχουν τέσσερα πάρκα σκύλων που είναι ενταγμένα στα Οικογενειακά Πάρκα που δημιουργήθηκαν στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη από το 2015 και μετά. 

Την πρωτοπορία αυτή υποδέχθηκαν με θέρμη οι φιλόζωοι και λειτούργησε ως παράδειγμα και για άλλους δήμους. 

Ένα τέτοιο αναβαθμισμένο πάρκο σκύλων παρέδωσε στους τετράποδους φίλους  ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης, χθες. Πρόκειται για το χώρο που βρίσκεται στο Οικογενειακό Πάρκο της Ανεξαρτησίας (208) και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες τα σκυλιά που το επισκέπτονται πρέπει να περνούν όμορφα με τα καινούργια παιχνίδια που υπάρχουν εκεί αφού δίνεται η ευκαιρία στους ιδιοκτήτες τους να τα γυμνάσουν και να εκτονώσουν την ενεργητικότητά τους. 

"Το 2015 είμασταν από τους πρώτους Δήμους της χώρας που σχεδιάσαμε στα οικογενειακά μας πάρκα ειδικούς χώρους για σκύλους ώστε να παίζουν οι μικροί μας φίλοι με ασφάλεια", δηλώνει ο Γιάννης Κωνσταντάτος. 

Σήμερα, παραδίδουμε το Πρότυπο Πάρκο Σκύλων στο Οικογενειακό Πάρκο της Ανεξαρτησίας (208) αναβαθμισμένο με ίδιαίτερη αγάπη και φροντίδα, με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις για τους τετράποδους φίλους μας.  Επισκεφθείτε το, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει".

Για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε: "Ως δήμος εδώ και πολλά χρόνια εφαρμόζουμε ένα ευρύ πρόγραμμα υιοθεσιών για αδέσποτα ζώα. Ήδη πολλά σκυλάκια και γατάκια έχουν αποκτήσει ένα νέο σπίτι. Επικοινώνησε μαζί μας, υιοθέτησε ένα αδέσποτο και σώσε μια ζωή!" 


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.